2014-09-05 09:07:28• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Nagy utazásra szánhatja el magát

Napi horoszkóp szeptember 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nagyon nagy lendülettel kezdi ezt az őszt, szüksége is van az energiára, mert ugyancsak megszaporodtak a teendői. Ha bármilyen sportot űz, idén biztos sikeres lehet. De a munka frontján sem lesz oka szégyenkezni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A nyár elmúltán kissé magányosnak érezheti magát, vagy túl csöndesnek, és hidegnek az elkövetkező napokat. Találjon ki valami különös tevékenységet, amely feldobja, vagy legalább hordjon színesebb ruhákat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Mostanában sokat kell utaznia, és ez egyre nagyobb terhet jelenthet önnek. A rokonságával is meggyűlhet a baja, de mindkét problémájára hamarosan jó megoldást találhat. Legyen kedvesebb a kollégáival!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Annyi év küzdelem után végre stabilizálódni látszik anyagi helyzete. Ön az anyagiak mélységébe lát most, ezért semmilyen szélsőséges helyzet nem rendíti meg, mert tudja, mindez önnön tudatának kivetülése pusztán. Legyen hát optimista!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Jupiter már a jegyében jár: rengeteg változásra számíthat idén, amik bár jó irányba fordítják sorsát, mégis nehezére esnek kissé nehézkes, konzervatív természetének. Engedjen a kényszerítő körülményeknek, akkor nem fog fájni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Vénusz tesz látogatást az ön jegyében, ezért még a szürkülő, hidegedő komor napokon is napsugaras jókedvre derülhet. A régi kapcsolatok súlyossá válnak, a hűség most nagyon fontos szempont. Egy kaland lehetősége hidegen hagyja ma.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az utóbbi időben talán kissé elhanyagolta barátait, vagy legalábbis a régi barátait. Valakinek most nagy szüksége lenne pedig az ön támaszára, ne feledkezzen meg róla. Otthonát védje jobban a garázdáktól, betörőktől!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Két konok bolygó, a Mars és a Szaturnusz állnak együtt az ön jegyében, amitől úgy érezheti, hogy őrjöngő fúriák tépik a lelkét. Nem kell minden bajának okát a társában keresnie, ön sem egy könnyű eset most.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nagy utazásra szánhatja el magát, ami akár egy hosszabb külföldi kiküldetés is lehet. Ha igazi Nyilas módjára nem is veszi nyakába a világot, az érdeklődési köre akkor is kitágul, egészen új ismereteket szerezhet.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Megszaporodtak a nehézségek, és ön, habár sziklaszilárd, és kitartó, egy idő után elege lehet a szélmalomharcból. Kiutat kereshet, de ez ne legyen menekülés! Egy időre elutazhat valami távoli vidékre, ahol erőt meríthet: de sorsa itt van.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A rossz álmok múltán a kellemetlen valóság okozhat fejfájást önnek, főleg a pénzügyek terén. Talán egy kicsit sokat költött, és bizony sokat kell majd várni a következő fizetésig. Egy új munkahely lehetősége is felmerülhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Az érzelmek megsúlyosodnak így az ősz kezdetén: ha számvetést készít az elmúlt időszakról, nagy változásokról adhat számot. Kérdés, hogy minden úgy történt-e, ahogy azt valóban akarta, avagy elragadták önnön szenvedélyei.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: